.

Netwerk Chronische Pijn

De collega's van het samenwerkingsverband IJmond Noord zijn op scholing geweest om mensen die chronisch pijn hebben goed te kunnen behandelen. Dit gebeurt via een protocol. De therapeuten in deze regio die aangesloten zijn bij het netwerk zijn ook te vinden op de website: www.netwerkchronischepijn.nl

Chronische Pijn
U ervaart pijn. Als deze pijn langdurig aanwezig is, kan het een eigen leven gaan leiden, met grote gevolgen voor uw dagelijkse functioneren. In veel gevallen brengt pijn ook grote onzekerheid met zich mee. U vraagt zich af: hoe moet ik er mee omgaan? Waar doe ik goed aan, nu de pijn mijn leven lijkt over te nemen?

Het Netwerk Chronische Pijn introduceert een vernieuwende behandelwijze, speciaal ontwikkeld voor mensen met chronische pijn. De behandeling richt zich niet op het wegnemen van de pijn, maar laat u zien hoe u zelf op een anderen manier met uw pijnklachten kunt omgaan, waardoor u weer grip krijgt op uw eigen leven en u meer kunt doen met de pijn.

Op de website www.netwerkchronischepijn.nl vindt u informatie over chronische pijnklachten en het protocol. Het protocol wordt jaarlijks aangescherpt om aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke inzichten die zich ook in de praktijk effectief hebben getoond, kwaliteit in behandelen te kunnen garanderen.

Aangesloten bij het netwerk:
Gerda de Bruijne, Uitgeest.
Lia Kerssens, Beverwijk.
Nathalie Sengers-Twisk, Boekpolder.
Simone Koole-Snijders, Heemskerk.
Tamar Schermer, Heemskerk en Beverwijk.
Sandra Huitenga, Castricum.

Nieuwsgierig?
Neem contact op met een van de therapeuten!